Можливості Ringostat

Дайджест оновлень Ringostat за вересень 2024

З вересня в AI Ringostat можна заощадити час на налаштування AI, скориставшись шаблоном профілю. Також доступні нові мовні моделі для аналізу дзвінків. Крім того, покращилися інтеграції з Zoho CRM та Pipedrive.

Оновлення мовної аналітики з AI для контролю відділів продажів та кол-центрів

Шаблонні налаштування профілю 

Минулого місяця ми писали про те, що в Ringostat тепер можна створювати окремі профілі для AI. Це потрібно для випадків, коли дзвінки певних співробітників та відділів треба аналізувати за різними принципами. Наприклад, якщо команда спілкується з покупцями різними мовами або на різні теми. 

При створенні нового профілю доводиться задавати численні параметри, тому ми вирішили заощадити ваш час. Тепер, якщо ви зайдете в розділ Загальні налаштуванняAI Analytics та натиснете «Додати профіль», він одразу буде заповнений найпоширенішими налаштуваннями.

  1. Мова транскрибації дзвінка та перекладу — англійська.
  2. В Умовах для аналізу вказано, що AI буде аналізувати тільки розмови, що триватимуть довше 30 секунд.
  3. В Налаштуваннях аналітики будуть обрані тільки 7 параметрів, як на скріншоті нижче.

В якості типу сервісу буде обрано Claude Sonnet. Інші налаштування треба буде обрати самостійно, орієнтуючись на зрозумілі підказки.

дайджест оновлень Ringostat, шаблонні налаштування AI
Налаштування аналітики в шаблонних налаштуваннях профілю

Відображення профілю, який обробив дзвінок

Тепер є можливість зрозуміти, який профіль опрацював конкретний дзвінок. Так, наприклад, можна буде дізнатися про ситуації, коли виклик прийняв не той спеціаліст чи відділ, який мав би.

Побачити профіль, який обробив дзвінок, можна в кількох розділах:

  • у картці дзвінка — для цього натисніть та час та дату виклика, знаходячись у будь-якому звіті журналу дзвінків;
  • у журналі дзвінків, якщо створити відповідний вид — після цього у звіт буде додано колонку «Назва профілю».
дайджест оновлень Ringostat, налаштування звіту з назвою профіля
Приклад додавання параметра «Назва профілю» у вид

Нові моделі штучного інтелекту для мовної аналітики з AI

Моделі AI постійно розвиваються, і для нас важливо, щоб ви завжди мали доступ до найсучаснішого штучного інтелекту. Тому ми додали в налаштування мовної аналітики:

  • Claude Sonnet версії 3.5 — до цього була доступна версія 3.0;
  • GPT-4o mini — ця модель стане у пригоді для простих запитів.

Мовні моделі можна обирати в розділі AI Analytics, зайшовши в потрібний профіль. Після цього промотайте налаштування до блока «Загальна ціна AI аналітики профілем за хвилину розмови». Тут ви зможете обрати потрібну модель зі спадного переліку. 

дайджест оновлень Ringostat, нові мовні моделі

🤖 Скористайтеся першою в Україні бізнес-телефонію зі штучним інтелектом

ШІ зробить текстову розшифровку розмови, її стислий опис та порадить, що робити далі.

Покращення інтеграцій

Якщо ви ще не знайомі з перевагами зв’язки Ringostat та CRM, радимо статтю «6 плюсів інтеграцій Ringostat і CRM, щоб поставити продажі на потік».

Стоп-лист для інтеграцій з Zoho CRM та Pipedrive

Головний плюс інтеграцій з CRM — автоматизація рутини. Зокрема менеджер не мусить вручну створювати контакти, угоди та завдання після дзвінка. Це відбувається автоматично. Проте бувають ситуації, коли така функція не потрібна. Наприклад, коли телефонією користуються усі відділи компанії, а CRM ведеться тільки для відділу продажів. В такому випадку недоречно створювати сутності в системі, якщо клієнт зателефонував, наприклад, в бухгалтерію.

Щоб в цьому випадку не відбувалося зайвих подій в CRM, ми створили стоп-лист номерів. Це налаштування наразі працює для двох CRM, але згодом їх перелік буде розширено. 

дайджест оновлень Ringostat, стоп-лист для інтеграцій

Як це працює:

  • оберіть зі спадного переліку потрібні номери, які є в проєкті;
  • збережіть налаштування;
  • після дзвінків на обрані номери та з них в CRM не будуть створюватися контакти, завдання та угоди;
  • дзвінки на обрані номери та з них не будуть фіксуватися у CRM-системі.

Інтеграція Zoho CRM та форм на вашому сайті

Ви можете налаштувати передачу даних з форм на вашому сайті в CRM-систему — навіть якщо використовуєте просунуте відстеження форм. Оновлення доступне для Zoho CRM.

Чим просунуте відстеження відрізняється від простого? Якщо коротко, то в останньому випадку ми відстежуємо всі форми на сайті. Дані з них можна відправляти в CRM і запускати автоматичний передзвін менеджеру, коли клієнт заповнив форму. Кожна форма налаштовується окремо, можливе надсилання інформації в той момент, коли це вам потрібно тощо.

Стисло нагадаємо, що дає інтеграція CRM і форм на сайті.

  1. Коли клієнт заповнить будь-яку форму на вашому сайті, інформація з її полів підтягнеться в CRM. Так ви можете автоматично фіксувати контакти в системі, навіть якщо покупець вам жодного разу не дзвонив.
  2. Можна автоматично передзвонювати людині відразу після того, як вона заповнила форму. Це дає змогу швидко перетворити користувача на клієнта в момент, коли він максимально зацікавлений.
  3. Щоб використовувати цю можливість, підключіть інтеграцію з формами в особистому кабінеті Ringostat. Для цього зайдіть у розділ Маркетплейс інтеграцій та виберіть «Форми на вашому сайті»:
дайджест оновлень Ringostat, інтеграція з формами на сайті

Якщо у вас ще не налаштована інтеграція, ви можете вибрати, який спосіб використовувати — просунутий або простий. Після цього натисніть «Додати форми». У вас відкриється розділ, у якому можна детально налаштувати надсилання форм. Якщо йдеться про просунутий спосіб, потрібно буде вказати сторінки сайту, на яких з’являтиметься форма, вибрати, чи буде вона відкриватися після якоїсь події тощо. 

ВАЖЛИВО: щоб налаштувати інтеграцію форм з CRM, потрібно додати мінімум одну форму.

Для подальших налаштувань перейдіть на сторінку інтеграції з підключеною у вас CRM. І прокрутіть до налаштування «Передача даних з полів ваших форм». Ringostat автоматично підтягне поля, які є у вас в CRM. І далі ви можете задати, які дані та в яке поле передавати. За замовчуванням у CRM передається кілька видів параметрів, а ви можете додатково налаштувати будь-які інші.

🎯 Хочете автоматизувати відділ продажів, зробити його роботу швидше і зручніше?

Інтегруйте CRM та інші системи з Ringostat — у нас вже близько 40 інтеграцій!

Про автора

Редактор блогу Ringostat. Автор статей для видань про діджитал та великих ЗМІ про бізнес. Вивчала журналістику в Одеському національному університеті імені І. І. Мечнікова.