Можливості Ringostat

Дайджест оновлень Ringostat за червень 2024

В червні традиційно оновився зручний додаток Ringostat для дзвінків та роботи з CRM. З’явилася нова інтеграція — з CRM G-PLUS, яка призначена для забудовників. А наявна зв’язка з Pipedrive стала більш гнучкою. Також тепер можна копіювати схеми IVR та черги дзвінків і фільтрувати дані за наявністю запису дзвінка.

Оновлення інтеграцій

Нова інтеграція: Ringostat і G-PLUS CRM

G-PLUS — екосистема IT-рішень для забудовників, в склад яких входить і CRM. Компанія працює у 12 країнах, тож стане у пригоді багатьом нашим користувачам. Тим більш, що у червні в Ringostat з’явилася готова інтеграція з цією екосистемою.

Завдяки інтеграції:

  • після дзвінків від нових клієнтів в G-PLUS будуть створюватися ліди;
  • в цих лідах будуть створюватися сутності «Дзвінок»;
  • в CRM будуть передаватися UTM-мітки за дзвінками: джерело, канал, кампанія та ключове слово, що згенерувало виклик;
  • виклик від існуючого клієнта можна одразу спрямовувати на менеджера, відповідального за його угоду.
оновлення Ringostat, дані про дзвінки в G-PLUS, інтеграція
Дзвінки з Ringostat також додаються до воронки продажів у G-PLUS

Якщо ж ви користувач зручного застосунку Ringostat Smart Phone, ви зможете скористатися перевагою інтеграції й з ним. Ви зможете телефонувати одним кліком на номер телефону, розміщений будь-де — в CRM чи на певному сайті. І якщо клієнт, якому ви телефонуєте, вже є в базі, в додатку відобразиться його ім’я. Аналогічно, якщо існуючий клієнт подзвонить вам. Ви одразу побачите його ім’я — ще до підняття слухавки.

Як підключити інтеграцію

  1. Зайдіть в особистий кабінет Ringostat
  2. Перейдіть до Маркетплейсу інтеграцій, оберіть G-PLUS та натисніть «Підключити».
  3. Потім зайдіть в розділ інтеграцій в G-PLUS CRM і натисніть кнопку налаштування інтеграції Ringostat.
  4. У відкритому віджеті Ringostat слід вказати Auth-key і Project id, які можна знайти у Ringostat на сторінці інтеграції з G-PLUS.
  5. в особистому кабінеті Ringostat вкажіть URL з налаштувань інтеграції у вашому обліковому записі в CRM і збережіть налаштування.
оновлення Ringostat, інтеграція Ringostat  та G-PLUS, налаштування
Звідси можна скопіювати Auth-key і Project id

Після успішної активації інтеграції з G-PLUS автоматично створяться три Webhooks — це механізм сповіщення інших систем про події в Ringostat. Завдяки цьому в G-PLUS будуть передаватися дані:

  • перед вхідним дзвінком;
  • після вихідного дзвінка;
  • після вхідного дзвінка.

Покращення інтеграції з Pipedrive

Прив’язка завдань до лідів

Одна з переваг інтеграції Ringostat з Pipedrive — автоматичне створення завдань після дзвінка. Завдання можуть бути кількох видів:

  • якщо менеджер відповів на дзвінок, буде створене закрите завдання — адже співробітник виконав свою роботу;
  • якщо пропустив виклик — створиться завдання «Передзвонити» з дедлайном;
  • якщо виклик прийняв не відповідальний менеджер, а його колега — буде створене завдання на відповідального співробітника, щоб він був в курсі цього.

Завдання існують не самі по собі — вони мають належати до певних сутностей. Раніше в Pipedrive завдання щодо дзвінків «прикріплялися» до контакту, організації або угоди. Але в цій CRM є також сутність «Лід», і відтепер завдання прив’язуються також до неї. Завдяки цьому менеджер зможе бачити усю історію дзвінків конкретного ліда, не шукаючи угоди чи організації.

Також ми скоригували підказки у матриці, в якій можна в кілька кліків змінити логіку інтеграції. Зараз в них вже фігурує згадка про ліди — аби ви краще розуміли, що може відбуватися в CRM після дзвінка.

оновлення Ringostat, налаштування інтеграції з Pipedrive

Точніший пошук контактів за номером телефону

Інтеграція автоматично створює ліди та контакти після дзвінка, але не створює дублі, якщо клієнт вже є в CRM. Як це вдається? Коли клієнт телефонує, Ringostat одразу «бачить» його номер та перевіряє, чи немає його вже в базі. 

Проте є нюанс в тому, в якому форматі записаний номер. Його можна вказати:

  • в міжнародному форматі — +38-093-123-45-67;
  • або в локальному — 093-712-17-75.

Раніше Ringostat шукав номери тільки в міжнародному форматі. Через це існувала невелика ймовірність створення дублів — якщо той самий номер записали в локальному форматі. Тепер Ringostat шукає контакти за номером телефона і в міжнародному, і в локальному форматах. Це зводить ймовірність утворення дублів до нуля. 

🎯 Хочете автоматизувати відділ продажів, зробити його роботу швидше і зручніше?

Інтегруйте CRM та інші системи з Ringostat — у нас вже близько 40 інтеграцій!

Можливість копіювати схеми голосового меню (IVR) та черги дзвінків 

В Ringostat є чимало проєктів, яким потрібно близько десятка схем переадресації. Наприклад, це можуть бути окремі схеми для кожного співробітника, який спілкується з клієнтами. Аналогічна ситуація може бути з голосовими меню для різних відділів.

В такому випадку схеми дуже схожі, тож їх нема сенсу щоразу створювати з нуля — зручніше скопіювати, а потім змінити. І відтепер ви можете це легко зробити, якщо маєте права адміністратора.

  1. Щоб скопіювати чергу дзвінків, зайдіть в одноіменну вкладку розділу Загальні налаштуванняВіртуальна АТС та натисніть синю кнопку з позначкою копіювання.
  2. Щоб скопіювати схему IVR, повторіть шлях, описаний вище, але зайдіть в розділ Голосове меню та зробіть те ж саме.
оновлення Ringostat, копіювання черги дзвінків
Приклад того, як можна скопіювати чергу дзвінків

Більше про цей корисний інструмент — у статті «Черга дзвінків — не втрачайте своїх клієнтів».

Оновлена версія додатка Ringostat 

Цього місяця традиційно оновився зручний додаток для дзвінків та роботи з CRM. Як завжди, актуальну версію можна скачати у нас на сайті. Розгляньмо, що змінилося.

Листуючись з користувачами месенджерів у додатку, можна запитати контакт клієнта, якщо натиснути відповідну кнопку. У відповідь Ringostat Smart Phone отримує номер телефона та ім’я співбесідника. Відтепер додаток одразу підставляє отримане ім’я в діалог. Так менеджеру буде простіше запам’ятати, як звертатися до клієнта протягом листування. Також в меню з’являються додаткові пункти: зателефонувати, редагувати тощо.

оновлення Ringostat Smart Phone

Значно зручніше став процес логіну через акаунт Google на macOS. Адже під час логіну користувач залишається всередині застосунку, підтверджуючи свої дані, а не переходить у веб-браузер.

Це лише два покращення з усіх, що були випущені цього місяця. Встановлюйте нову версію додатка, щоб оцінити їх та інші оновлення на практиці.

💰 Підвищте продуктивність відділу продажів зі зручним додатком Ringostat Smart Phone

Телефонуйте та приймайте дзвінки, листуйтеся з клієнтами — і все це в одному інтерфейсі

 

Отримайте під час дзвінка цінні дані про людей, які вам телефонують, щоб закривати якомога більше угод

Фільтр за наявністю запису розмови

В березні ми писали про те, що в Ringostat можна налаштовувати, для яких номерів буде вестися запис розмови, а для яких — ні. Це корисно, якщо топи компанії обговорюють з великими клієнтами конфіденційні дані та не хочуть, щоб вони були доступні усім працівникам. 

Тепер в Ringostat можна відфільтрувати розмови за наявністю аудіозапису. Це можна зробити, створивши окремий фільтр, знаходячись у журналі дзвінків. Для цього оберіть правило «Наявність запису розмови» вкажіть оператор «Дорівнює» та оберіть «Так» або «Ні».

Оновлення Ringostat, фільтр за наявністю запису розмови
Про автора

Редактор блогу Ringostat. Автор статей для видань про діджитал та великих ЗМІ про бізнес. Вивчала журналістику в Одеському національному університеті імені І. І. Мечнікова.